Пошук:

Одеський клуб шанувальників автомобілів Subaru

Impreza,WRX,STI, Forester, Legacy, Outback

Real rally. Subaru only

Партнери
Авто новини

Шостого жовтня в Єкатеринбурзі пройшло чергове штурманське ралі Subaru-Ural 2007. Взяти участь у ньому могли як спортсмени з досвідом, так і аматори, власники автомобілів Subaru.

Чим цікаво таке змагання? Природно, крім того, що на кожному автомобілі-учаснику красується логотип із сузір`ям? У першу чергу, ралі Subaru Ural - це оригінальний формат клубного заходу, адже його головний організатор - Subaru-Ural Club. За підтримкою групи компаній «Римэкс» і інших партнерів він уже в четвертий раз проводить дійсні раллийные змагання між своїми учасниками.

«Ідея проведення ралі з`явилася практично одночасно зі створенням клубу, - говорить Настасія Климанова, фахівець із маркетингу й реклами компанії «Римэкс Моторс» (офіційного дилера Subaru по Свердловській області), - щоб учасники клубу могли не тільки спілкуватися, але й проводити час активно. Девіз клубу - «життя в стилі action», наші заходи повинні бути активними, незвичайними, цікавими. Саме тому одними із заходів клубу стали саме штурманські ралі, адже це не просто змагання, а увлекательнейшее подорож, незвичайна активний відпочинок».

Subaru-Ural 2007 - це сьогодення ралі III категорії, створене із залученням професійних організаторів офіційних автоспортивных заходів і проведене з урахуванням всіх правил. Як і в кожному ралі III категорії, цього разу були важливі не стільки технічна підготовка автомобілів і майстерність пілотів, скільки вміння учасників працювати злагоджено: рухатися по трасі, точно розраховуючи час і швидкість, щоб вчасно приїжджати на контрольні крапки. Виконувати завдання сподобалося всім - і новачкам, і професійним раллистам, що участвовали в гонці. Одна з таких - Дар`я Сорвачева - не единожды брала участь у змаганнях Чемпіонату Урфо по ралі, але, будучи досвідченим спортсменом, з більшим задоволенням вийшла в складі екіпажа №1 на трасу по великому рахунку «аматорського» Subaru-Ural 2007.

«Це було ралі 3 категорії, тому, незважаючи на те, що більша частина учасників були недосвідчені, мені було, з ким посостязаться», - поділилася враженнями Дар`я й відзначила, що минулі змагання внесли свій внесок у її підготовку до майбутнього етапу Чемпіонату Урфо «Західна Сибір».

Цього разу в ралі Subaru-Ural 2007 взяли участь 19 екіпажів. Протягом дня перегони вони проїхали більше 150 кілометрів траси. А ввечері учасники зібралися на традиційному святковому фуршеті, де змогли поділитися один з одним емоціями й враженнями від змагань. Організатори перегони підвели підсумки ралі й нагородили переможців у заліках «Impreza» і «Forester» і «Outback»:

Залік «Impreza»

1 місце:
Ахмонаев Дмитро - Черкашин Максим

2 місце:
Федотовских В`ячеслав - Касатонов Дмитро

3 місце:
Федотовских Олег - Нелин Єгор

Залік «Forester»

1 місце:
Бурлуцкий Віталій - Бурлуцкая Катерина

2 місце:
Сабурів Сергій - Смаль Ігор

3 місце:
Спицын Роман - Бабусина Світлана

Залік «Outback»

1 місце:
Кашинский Борис - Селицкий Костянтин

2 місце:
Васев Борис - Васева Світлана

3 місце:
Буртелов Сергій - Климов Валерій

Кращий сімейний екіпаж: Нечепуренко Олександр - Нечепуренко Денис

Кращий жіночий екіпаж: Сорвачева Дар`я - Івлєва Ганна

Штурманське ралі Subaru-Ural 2007 залишило масу позитивних вражень і емоцій в учасників і організаторів проекту, і вони повні рішучості брати участь у наступному, уже п`ятому по рахунку змаганні. «Люди, що купують автомобілі Subaru - дуже жив і активні, люблять гострі відчуття, - говорить Настасія Климанова. - Спортивні заходи для них ми будемо проводити й надалі, може бути, міняючи формат. Але їхня основа - активними, цікавими, насиченими враженнями відпочинок - безумовно, залишиться».



Автомир
Subaru



Система керування BPanel CMS