Пошук:

Одеський клуб шанувальників автомобілів Subaru

Impreza,WRX,STI, Forester, Legacy, Outback

WRC: Subaru. Черговий оптимізм.

Партнери
Авто новини

Команда SWRT уважає, що перебуває в гарній формі для гідних результатів на двох найближчих асфальтових ралі WRC'07 . Така думка представники "шести зірок" висловили після асфальтових тестів, що відбулися минулого тижня.

Німецький раунд WRC'07 був досить удалим для стайні, і зараз пілоти Subaru з нетерпінням очікують старту гонок в Іспанії й Франції.

"Тести, що пройшли в Іспанії минулого тижня, були позитивними, " - сказав Петтер Солберг. - "Ми поліпшили керування автомобілем і позбулися від проблемних областей. Ми знаємо, що швидко на асфальті, так що я сподіваюся на гарний результат у цей уик-энд".


А Крис Аткинсон, що не домігся гарного результату в Німеччині через аварію, упевнений, що в Корсиці Subaru зможе боротися за перемоги на допах.

"Ми добре їдемо на асфальті, і сподіваюся, що ми удержимо цей темп в Іспанії, " - сказав австралієць. - "Ми були швидкі в Німеччині, а після недавніх тестів я ще впевненіше почуваю себе в автомобілі. Нам удалося настроїти машину, і я думаю, що ми зможемо перемагати на спецучастках".

Керівник SWRT Ричард Тейлор упевнений, що всі три Impreza зможуть фінішувати в очковій зоні, тому що для третього гонщика Subaru Ксавье Понса ралі Каталонія буде домашнім


"Останні тести були дуже підбадьорливими, наш темп був гарним, " - говорить Тейлор. - "Дуже гладкі траси Іспанії підходять нам, і ми сподіваємося, що Петтер, Крис і Ксавье фінішують в очковій зоні".



Автомир
Subaru



Система керування BPanel CMS