Пошук:

Одеський клуб шанувальників автомобілів Subaru

Impreza,WRX,STI, Forester, Legacy, Outback

Заключна Битва моторів відбудеться в Києві!

Партнери
Авто новини

10-11 жовтня столиця прийме четвертий етап Національної гоночної серії «Subaru Open Cup 2009».

Зробивши вояж по трьох найбільших центрах аматорського автоспорту України, Національна гоночна серія «Subaru Open Cup 2009» прибуває в стольний град Київ, щоб визначити імена найсильніших раллистов-любителей України. Київська гонка також пройде у дводенному форматі, при цьому все локації будуть розміщені в міській рисі й доступні для глядачів

10 жовтня на території виставочного комплексу «Експоцентр Україна» (колишній ВДНГ) відбудеться презентація учасників і врочистий старт ралі. Після цього учасникам треба буде пройти чотири насичених, швидкісних спецучастка. Завершиться перший соревновательный день ефектними заїздами при світлі прожекторів на Льодовому стадіоні (пр-т. Академіка Глушкова, 9).

Другий соревновательный день стартує на території експоцентра «Киевэкспоплаза» (вул. Салютна, 2б) і буде містити в собі багато цікавого - від заїздів автомобілів найбільш ефектних класів турбированных автомобілів і заліку Subaru, до змагань на призи зрительских симпатій і міні треку-дня для власників автомобілів Subaru. Завершиться четвертий етап НГС «Subaru Open Cup 2009» урочистою церемонією нагородження переможців серії й дискотекою 80-х!
За традицією змагання будуть проходити у форматі класичного ралі, а це значить, екіпажам має бути виявити, як водійські майстерність, так і вміння орієнтуватися по «легенді» на ділянках рівномірного руху. Адже ранній приїзд на контрольний пункт, як і запізнення, карають штрафними секундами, тому штурманська робота має особливу важливість

«Subaru Open Cup 2009» - унікальна подія в українському автоспорті, адже це перша аматорська гоночна серія, організована за підтримкою Автомобільної федерації України (FAU), і получившая статус Національної! Відкритий статус кубка дозволяє брати участь у ньому не тільки власником Subaru, тому за призи київського етапу й серії в цілому поборються більше 60 екіпажів на автомобілях 15 різних марок, що гарантує гостру й захоплюючу боротьбу!

«Subaru Open Cup 2009» складається із чотирьох етапів. Завершальному етапу в Києві передували перегони в Чернігові, Харкові й Одесі.

Офіційний сайт «Subaru Open Cup 2009» http://rally.subaru.ua
subaru.ua


Автомир
Subaru



Система керування BPanel CMS