Пошук:

Одеський клуб шанувальників автомобілів Subaru

Impreza,WRX,STI, Forester, Legacy, Outback

Бензин і Subaru Impreza WRC2004

Партнери
Авто новини

Так само як і всі машини, що беруть участь в WRC Subaru Impreza WRC2004 бігає на неэтилированном бензині, що поставляє й контрольованому Міжнародною Федерацією Автоспорту. Цей бензин такої ж, як на бензоколонці, але з більше високим октановым числом.

В інтересах безпеки й справедливості бензин зберігається централізовано для всіх команд і накачується з тих самих бочок. Заправлення винесене за територію сервісної зони на спеціально позначену площадку. На всіх машинах WRC установлені стандартні «сухі» муфти для забезпечення сумісності із заправним устаткуванням.

Так само як і на звичайній машині, бензобак на WRC2004 розташований під заднім сидінням і вміщає 90 літрів. Однак на відміну від стандартної машини, бензобак якої пластиковий з ребрами, бензобак WRC кевларовый, упакований у потужний карбоновий ящик. У випадку аварії бензобак здатний протистояти сильним деформаціям без ушкоджень і патьоків.

Інженери використають інформацію про відстань ділянки, передбачуваній швидкості й рельєфу для максимально точного розрахунку витрати палива. Ціль - заправити якнайменше бензину для зниження ваги й збільшення вигоди від кращої продуктивності.

В Impreza є дорожні й раллийные настроювання двигуна, що впливають на витрату палива. Вони управляються перемикачем «дорога/ділянка» який регулює настроювання двигуна. В «дорожньому» режимі двигун настроюється для оптимальної витрати палива й спокійного водіння. У режимі «ділянка» основний натиск робиться на продуктивність, тому установки набагато більше агресивний і двигун віддає більше потужності.

Як і звичайні машини, всі раллийные машини обладнані регламентованим каталітичним перетворювачем, що зменшують вихлоп токсичних газів.


Автомир
Subaru

Интернет-магазин Альта-Окна пластиковые окна - большой ассортимент, низкие цены


Система керування BPanel CMS